Zenzero, corporate storytelling

Verhalen zijn de motor van elke communicatie. Bedrijven en organisaties hebben nood aan een eigen, herkenbaar verhaal. Klanten en medewerkers voelen zich sterker verbonden, met de organisatie en met elkaar. Een goed verhaal vat het DNA van een bedrijf in inspirerende woorden. Zenzero (Italiaans voor gember) geeft met creatieve content een kruidig extra aan uw communicatie.

Onze referenties liegen niet. De voorbije jaren heeft Zenzero, corporate storytelling een gedegen reputatie uitgebouwd bij topbedrijven als DEME, Douwe Egberts en Alpro. Maar net zo goed doen KMO's of een beroepsorganisatie als FEVIA een beroep op onze diensten.

 • Verhaal over de Belgische friet voor Food.be.

  Verhaal over de Belgische friet voor Food.be.
  Kruishoutem, maart 2015. Foto: Fevia.

 • Verhaal over de Belgische chocolade voor Food.be.

  Verhaal over de Belgische chocolade voor Food.be.
  Wiezen, april 2015. Foto: Fevia.

 • Verhaal over de Belgische chocolade voor Food.be.

  Verhaal over de Belgische chocolade voor Food.be.
  Wiezen, april 2015. Foto: Fevia.

 • Mediatraining wielerploeg Tom Boonen.

  Mediatraining wielerploeg Tom Boonen.
  Calpe - Spanje, december 2014. Foto: Zenzero, corporate storytelling.

 • Opnames Nederlands Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO).

  Opnames Nederlands Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO).
  Twente - Nederland, november 2013. Foto: Zenzero, corporate storytelling

 • Steven Decraene, Jill Peeters, Patrick Van Gompel en Johan Van Rooy tijdens lancering Opgejaagd Nieuws-Vlaamse mediaroman.

  Steven Decraene, Jill Peeters, Patrick Van Gompel en Johan Van Rooy tijdens lancering Opgejaagd Nieuws-Vlaamse mediaroman. Duffel, maart 2016. Foto: Saar Assaert.

Verhalen draaien altijd om mensen en hun passies

Een goed verhaal is een uitstekende manier om een boodschap tot bij een geselecteerde doelgroep te brengen. Altijd draait het om mensen en hun passies. Maar om echt resultaat te boeken, zijn er nog twee elementen essentieel: een logische opbouw en een duidelijke visie. Logos (logica), ethos (waarden) en pathos (emoties) evenwichtig vermengen in een verhaal, verhoogt aanzienlijk de kans om een breder publiek te bereiken. Dat is waar Zenzero, corporate storytelling sterk in is. Daar kunnen we echt het verschil maken!